Pas vendimit të KAS, Alibeaj dorëzon te Celibashi dokumentet për regjistrimin e PD në zgjedhje

17 Mars 2023, 11:57 / POLITIKË ALFA PRESS

Pas vendimit të KAS, Alibeaj dorëzon te Celibashi dokumentet për

“Kryetar i Komanduar i Partisë Demokratike Enkelejd Alibeaj”. Kështu thotë deklarata solemne e mbërritur në KQZ, e firmosur nga Alibeaj dhe përfaqësuesi ligjor Indrit Sefa.

Dokumenti është dërguar në KQZ pas vendimit të KAS për regjistrimin e PD me kryetar Enkelejd Alibeajn.

  Pas vendimit të KAS, Alibeaj dorëzon te Celibashi dokumentet për Pas vendimit të KAS, Alibeaj dorëzon te Celibashi dokumentet për