Ndahet nga jeta ish deputeti i PD!

3 Prill 2024, 12:57 / POLITIKË ALFA PRESS

Ndahet nga jeta ish deputeti i PD!

Ndahet nga jeta Emanuel Heba, ish deputeti i Partisë Demokratike në Kuvendin e Shqipërisë në Legjislaturën e parë pluraliste 1991-1992 dhe Legjislaturën 1992- 1996. 

Lajmi për ndarje nga jeta të ish-deputetit demokratik e ka dhënë deputeti i Partisë së Lirisë, Petrit Vasili. 

Ndahet nga jeta ish deputeti i PD!

Emanuel Heba

Vasili shkruan se Heba ishte një burrë fisnik, intelektual i vërtetë dhe lëvrues i thellë i shkencave veterinare.

 

ide