Ndezi tymuese, Lindita Nikolla përjashton Flamur Nokën

20 Nëntor 2023, 10:19 / POLITIKË ALFA PRESS

Ndezi tymuese, Lindita Nikolla përjashton Flamur Nokën

Ka nisur me tensione edhe seanca e sotme plenare. Ndërsa pritej diskutimi i projektbuxhetit, seanca në total zgjati jo më shumë se 5 minuta dhe u votua pa diskutime.

Në sallë u ndezën flakadanë, gjë që çoi dhe një një vatër të vogël zjarri që u shua menjëherë nga Garda. Kryeparlamentarja Lindita Nikolla përjashtoi menjëherë Flamur Nokën i cili qëndronte me një flakadan në dorë, tymi i së cilës mbuloi gjithë sallën.

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128