PDIU ankimon rezultatet për këshillat bashkiakë Lezhë dhe Delvinë

25 Maj 2023, 18:34 / POLITIKË ALFA PRESS

PDIU ankimon rezultatet për këshillat bashkiakë Lezhë dhe

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka kërkuar rinumërim të votave në 2 KAZAZ në bashkinë e Lezhës.

PDIU ankimoi në KAS edhe tabelën përmbledhëse të rezultateve për këshillin bashiak në këtë bashki.

Gjithashtu, PDIU ka ankimuar në KAS rezultatet për këshillin bashkiak të bashkisë Delvinë, në zgjedhjet e 14 majit.

 

 

ide