Byreçka të shpejta me djathë

12 Mars 2025, 08:20 / RECETA ALFA ALFA PRESS

Byreçka të shpejta me djathë

Përbërësit:

1 gotë miell misri
1 gotë miell gruri
1 lç pluhur pjekës
1 lç sodë
1 kokërr vezë
1 gotë vaj ulliri
1 gotë kos
1 tufë koper
Djathë i butë
Kripë

Përgatitja:

Në një tas vendosim vezën, vajin, kosin, miellin e misrit, miellin e grurit, pluhurin pjekës, sodën e bukës dhe kripën. Zëmë një brumë të butë. Mẽ pas e ndajmë brumin në toptha të vegjël dhe i hapim me dorë aq sa të mbyllet një kubik djathi. I lyejmë byreçkat me pak vezë dhe bëjmë 3 prerje. I vendosim të piqen në furrë në temperaturën 200 gradë Celsius për 40 minuta.

Po ndodh...

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128