
Byreçka të shpejta me djathë

12 Mars 2025, 08:20 / RECETA ALFA
Përbërësit:
1 gotë miell misri
1 gotë miell gruri
1 lç pluhur pjekës
1 lç sodë
1 kokërr vezë
1 gotë vaj ulliri
1 gotë kos
1 tufë koper
Djathë i butë
Kripë
Përgatitja:
Në një tas vendosim vezën, vajin, kosin, miellin e misrit, miellin e grurit, pluhurin pjekës, sodën e bukës dhe kripën. Zëmë një brumë të butë. Mẽ pas e ndajmë brumin në toptha të vegjël dhe i hapim me dorë aq sa të mbyllet një kubik djathi. I lyejmë byreçkat me pak vezë dhe bëjmë 3 prerje. I vendosim të piqen në furrë në temperaturën 200 gradë Celsius për 40 minuta.

ide

Shqipëria Madhështore apo Shqipëria e Pazarit Madhështorë!
Nga Ermal Peçi!

Opozita, akoma larg një projekti për rrotacionin e pushtetit
Nga Preç Zogaj

top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128