
Byreçka të shpejta me djathë

12 Mars 2025, 08:20 / RECETA ALFA
Përbërësit:
1 gotë miell misri
1 gotë miell gruri
1 lç pluhur pjekës
1 lç sodë
1 kokërr vezë
1 gotë vaj ulliri
1 gotë kos
1 tufë koper
Djathë i butë
Kripë
Përgatitja:
Në një tas vendosim vezën, vajin, kosin, miellin e misrit, miellin e grurit, pluhurin pjekës, sodën e bukës dhe kripën. Zëmë një brumë të butë. Mẽ pas e ndajmë brumin në toptha të vegjël dhe i hapim me dorë aq sa të mbyllet një kubik djathi. I lyejmë byreçkat me pak vezë dhe bëjmë 3 prerje. I vendosim të piqen në furrë në temperaturën 200 gradë Celsius për 40 minuta.

Edi Rama, një Caligula me smartphone në dorë!
Nga Irena Beqiraj
ide

Pse gënjyen që Trump do mbyllte SPAK-un?
Kreshnik Spahiu

I ka pjellë me Bashën
Nga Namir Lapardhaja

SPAK shpresa e shqiptarëve për çlirimin e demokracisë!
Nga Azgan Haklaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128