Gjizë e pjekur me hudhra dhe spec djegës
15 Shtator 2023, 07:13 / RECETA ALFA

Gjizë e pjekur me hudhra dhe spec djegës, një mrekulli e kuzhinës shqiptare.
Përbërësit
500 gr gjizë me kripë
4-5 thelpinj hudhra të shtypura
3-4 lugë gjelle me vaj ulliri
Piper i zi
Spec djegës (sipas dëshirës).
Udhëzimet
Si fillim ndizni furrën në temperaturë 200 gradë celcius.
Hidhni vajin e ullirit në një tigan, vendoseni në zjarr shtoni aty gjizën dhe përzjeheni përreth 5 minuta.
Në fund shtojini hudhrat e shtypura dhe pëzjiejini bashkë.
Të gjithë masën që keni në tigan, transferojeni në një tavë të vogël dhe futeni të piqet për 5 minuta në furrë.
Në fund spekateni me piper të zi dhe pak spec djegës dhe është gati.
Po ndodh...
83 mandatet nuk janë imunitet për shokët dhe shoqet e Ramës
Nga Gentian Gaba
ide
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
