Karkaleca deti me verë
9 Nëntor 2023, 07:15 / RECETA ALFA

Karkaleca me verë të bardhë. Recetë e thjeshtë, por shumë e shijshme!
Përbërësit
24 karkaleca deti.
60 g gjalpë.
1 gotë-uji me verë të bardhë.
1 karotë.
1 fije selino.
1 qepë.
një tufë majdanoz.
rigon, piper, kripë dhe trumzë sipas dëshirës.
Udhëzimet
lajmë mirë dhe qërojmë karkalecat e detit.
Në një tigan me gjalpë hedhim karotën, selinon, qepën dhe majdanozin e grirë, shtojmë kripën, piperin, trumzën, rigonin.
Hedhim karkalecat e detit dhe i skuqim për 5 min.
Shtojmë verën e bardhë.
Vazhdojmë perzierjen edhe për rreth 10 min.
I vendosim në një pjatancë dhe i shërbejmë duke i hedhur përsipër lëngun në të cilin i kemi gatuar.
Karkalecat e detit pasi t’i kemi larë mund t’i gatuajmë edhe të pa qëruar.
Po ndodh...
83 mandatet nuk janë imunitet për shokët dhe shoqet e Ramës
Nga Gentian Gaba
ide
Teatri që fsheh prapaskenën
Nga Patrik Sadikaj
Vija e kuqe e Berishës dhe vija e zezë e demokracisë në PD
Besmir Semanaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
