Levrek i pjekur me patate
24 Maj 2023, 07:36 / RECETA ALFA

Përbërësit:
4-5 peshk levrek
700 gr patate
Vaj ulliri
1 kokërr limon i prerë në feta
Rozmarinë
Kripë
2-3 gjethe dafine
Përgatitja:
Patatet qërojini dhe pritini në feta dhe vendosini në një tavë;
Patateve hidhini kripë, rozmarinë dhe vaj ulliri.
Peshkun pastrojeni mirë me ujë të rrjedhshëm
Kriposeni, nëse preferoni mund të shtoni pak rozmarinë dhe gjethe dafine në mesin e të prerave të peshkut.
Prisni një limon në feta të holla dhe vendosni dy feta brenda secilit peshk.
Vendosini peshqit mbi patatet në tavë.
Spërkateni peshkun me pak vaj ulliri dhe lëng limoni, shtoni në tavë një gotë me ujë dhe futeni të piqet në furrën e parangrohur derisa të marrë ngjyrën e artë të pjekjes
Po ndodh...
83 mandatet nuk janë imunitet për shokët dhe shoqet e Ramës
Nga Gentian Gaba
ide
Teatri që fsheh prapaskenën
Nga Patrik Sadikaj
Vija e kuqe e Berishës dhe vija e zezë e demokracisë në PD
Besmir Semanaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128
