Pispili me spinaq dhe kos
19 Shtator 2024, 08:29 / RECETA ALFA
ALFA PRESS
Përbërësit:
500 gr spinaq
1 tufë koper
1 tufë qepë të njoma
200-300 gr miell misri
3 kokrra vezë
250-300 ml kos
80 ml vaj ulliri
Arrë moskat
Kripë, rigon
Lëkurë limoni të grirë
Përgatitja:
Fillimisht zbusim spinaqin me kripë duke e shtypur me duar. Në një enë rrahim vezët me kosin, shtojmë erëzat dhe qepët e njoma. I përziejmë me lugë duke shtuar spinaqin dhe miell misri me miell thekre. Bimët aromatike i presim hollë dhe i shtojmë tek masa me pak vaj.
Lyejmë tepsinë me vaj dhe e spërkatim me pak miell. Shtojmë masën dhe e vendosim pispilinë në furrë të parangrohur në temperaturën 200 gradë për 30 minuta.
ide
Kush e kërkon dhe kush investon te kërkesa për qeveri teknike?
Nga Gjergji Nika
Diplomacia fetare e Turqisë!
Nga Sokol Neçaj
top
receta Alfa
TRENDING
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128