Qofte me kunguj dhe nenexhik

16 Shtator 2024, 08:41 / RECETA ALFA ALFA PRESS

Qofte me kunguj dhe nenexhik

Përbërësit:

4 kunguj të njomë
4 qepë të njoma
1 qepë e thatë
2 kokrra vezë
1/2 tufë nenexhik
1/2 tufë majdanoz
Miell që fryhet
Kripë, piper
Vaj për skuqje

Përgatitja:

Kungujt i grijmë në rende dhe i bashkojmë me qepët dhe bimët aromatike të grira imët. Shtojmë erëzat me vezët dhe miellin, sipas dëshirës mund të shtojmë dhe djathë. E lëmë masën në frigorifer për 15 minuta dhe më pas skuqim qoftet. Në momentin e servirjes i shoqërojmë me salca të ndryshme.

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128