E papritur në DWTS/ Balerina e njohur dëmtohet rëndë

17 Nëntor 2023, 21:59 / SHOWBIZ ALFA PRESS

E papritur në DWTS/ Balerina e njohur dëmtohet rëndë

“Dancing With The Stars” ka nisur mbrëmjen e sotme me një lajm që askush nuk e priste. Balerina e njohur, Erisa, ka pësuar një incident gjatë provave me Eni Shehun, duke u dëmtuar.

Pas marrjes së ndihmës së parë mjekësore dhe ekzaminimit, Erisa duhet që të qëndrojë disa javë larg sallës së provave. Për këtë arsye nuk do të jetë as pjesë e spektaklit të kërcimit.

Ndërkohë kujtojmë se mbrëmja do të jetë e gjatë nën hapat e kërcimit të konkurrentëve.

Konkurrentët janë përgatitur në prova gjatë gjithë javës, ku me entuziazëm po presin të nisin garën e nxehtë mbrëmjen e sotme.

Këtë mbrëmje ata do të kërcejnë me partnerë të tjerë, pas përcaktimit nga kryetari i jurisë, Ilir Shaqiri.