“Hani mish, ndaj ju vjen era djersë”/ Aktivistja e kafshëve paralajmëron mishngrënësit

3 Shkurt 2023, 14:58 / SHOWBIZ ALFA PRESS

“Hani mish, ndaj ju vjen era djersë”/ Aktivistja e

Njihet për deklaratat e saj të çuditshme dhe as këtë herë nuk na ka habitur me atë çfarë ka thënë. E kemi fjalën për animalisten Jonida Çobani, e cila e ftuar në EuroNews Albania ka thënë se njerëzit që hanë mish mbajnë shumë era djersë.

Sipas saj mishi ka qenë pjesë dietës së mbijetesës për paraardhësit, por sot ka alternativa të proteinave që nxjerrim nga mishi që mund t’i gjejmë nga bota bimore.

“Nuk është etike, nuk është njerëzore, dukemi si barbarë. Nga ana tjetër, mishngrënësit vijnë më shumë era djersë”, tha animalistja.

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128