Keisi i “hap zemrën” Antonestës: Nuk jam e dashuruar, banorët po e përshpejtojnë marrëdhënien time me Kristin

17 Mars 2023, 16:58 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Keisi i “hap zemrën” Antonestës: Nuk jam e dashuruar,

Teksa po bënin xhiro rreth pishinës me njëra-tjetrën, Keisi ka zgjedhur t’i shprehë Antonetës ndjenjat e saj për Kristin.

Në muhabet e sipër, ajo është shprehur se nuk është e dashuruar dhe se banorët kanë ndikuar që njohja e saj me Kristin të ecë shumë më shpejt seç duhet.

Sipas saj nëse gjërat nxitohen kanë një fund të shpejt.

 

Po ndodh...

ide

receta Alfa

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128