Pse Luizi e ndryshoi historinë? Kevin Jacobs nuk krijoi lidhje kur ishte në Big Brother...

18 Mars 2023, 00:02 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Pse Luizi  e ndryshoi historinë? Kevin Jacobs nuk krijoi lidhje kur ishte

Historia e personazhit që imiton Luizi, duket se është ndryshuar nga ky i fundit.

Luizi tha se Kevin u lidh brenda shtëpisë së Big Brother, por në rrjet u tha se ai kishte qënë i lidhur me Jilliam Altman prej 7 vitesh.

Ai kishte planifikuar t’i propozonte ditën e finales, por ajo nuk kishte pranuar.

Ai i propozoi asaj në gusht të vitit 2022.

Këtë thotë rrjeti por Kevin Jacobs mund të jetë në Shqipëri së shpejti dhe do ta konfirmojë ose jo këtë histori.

 

Po ndodh...

ide