Qetsori: Unë dhe Kristi dalim në nominim, fitoj unë se jam çun mali

21 Mars 2023, 19:00 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Qetsori: Unë dhe Kristi dalim në nominim, fitoj unë se jam

Aludimet midis banorëve se kush do të dalë në nominim nga dy çiftet, kanë qenë të shumta.

Lorenci ka pyetur Qetsorin për mendimin e tij.

Qetsori është shprehur se në nominim do jetë ai dhe Kristi. Sipas tij ai që do të dalë është Kristi.

Ai tha se është çun mali dhe shtoi se Kristi e sheh si një lojë me kukulla jo me njerëz.