A do pranonte intervistë me një moderatore të inteligjencës artificiale? Ja si përgjigjet avokat Ngjela

4 Tetor 2023, 15:43 / AKTUALITET ALFA PRESS

A do pranonte intervistë me një moderatore të inteligjencës

Inteligjenca artificiale gjithmonë e më shumë po zë vend në fusha të ndryshme të jetës, e gjithashtu dhe në televizion. Aq sa kohët e fundit, po diskutohet dhe për zëvendësimin e spikereve tradicionale të televizioneve nga inteligjenca artificiale.

Pas kësaj një pyetje që ka “zierë” në rrjet ishte ajo se në një rast të tillë, a do pranonte avokati Spartak Ngjela të fliste me një spikere të tillë. Pikërisht këtë pyetje i ka bërë Ola Bruko sot në News24.

Jo me këta artificialët nuk bashkëbisedoj dot, vetëm me qenien e gjallë”, ishte përgjigjja e avokatit.

 

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128