E ndau në copa dhe e hodhi në kosh/ Gruaja e Shefki Kurtit pranon krimin: Po, unë e bëra!

29 Gusht 2022, 13:48 / AKTUALITET ALFA PRESS

E ndau në copa dhe e hodhi në kosh/ Gruaja e Shefki Kurtit pranon

“Po, unë e bëra”, me këto fjalë bashkëshortja e shtetasit shqiptar Nadire Kurti ka pranuar vrasjen makabre të bashkëshortit të saj në Itali. I kthyer në hetim për vrasjen e 71-vjeçarit shqiptar Shefki Kurti , pensionisti shqiptar u vra dhe u bë copë-copë në fund të korrikut në Polesine . Prokuroria e Rovigos ka kërkuar dhe ka marrë arrestimin për vrasje me dashje të bashkëshortes së viktimës, Nadire Kurti.  Gruaja është e arrestuar brenda në pavijonin e psikiatrisë së spitalit Rovigo, ku ka pranuar krimin. Ajo ishte shtruar në spital më 12 gusht për çrregullim të personalitetit deluzional. Prokurori i Rovigos do të organizojë disa hetime për të konstatuar gjendjen mendore të gruas.

Gjetjet makabre

Historia filloi në mëngjesin e 28 korrikut, kur, pranë bravave të kanalit Adigetto në Villanova del Ghebbo, disa teknikë të ngarkuar me pastrimin e kanalit gjetën një këmbë njeriu . Në të njëjtën ditë në rrjedhën e sipërme të rrjedhës së ujit dhe pikërisht në Lendinarë janë gjetur dy thasë. Brenda janë koka dhe busti i një burri. Zbulimi i tretë ndodh pasditen e së njëjtës ditë. Në Villanova del Ghebbo, jo shumë larg vendit ku u gjet këmba, gjenden dy krahë në dy çanta të tjera. Tre ditë më vonë, më 31 korrik dhe përsëri në Adigetto midis Lendinarës dhe Villanovës, u gjet edhe këmba e humbur.

Po ndodh...