Eksperti i krimeve bën deklarata e bujshme: Alma Arrazi është paraqitur në polici, por nuk iu hap dera sepse...

15 Maj 2024, 23:20 / AKTUALITET ALFA PRESS

Eksperti i krimeve bën deklarata e bujshme: Alma Arrazi është
Vetëvrasja e Alma Arrazit dhe 3 fëmijëve të saj në urën e Bunës në Shkodër, ishte një tjetër pikë që u diskutua në një emision televiziv.

Ish-drejtuesi i lartë i Policisë, aktualisht ekspert krimesh, Shemsi Prençi bëri një deklaratë të fortë në studio, duke theksuar se në rastin e tragjedisë në familjen Arrazi në Shkodër, policia nuk ka reaguar.

Sipas tij Alma ka shkuar disa herë në polici për të bërë denoncim, por nuk i është hapur dera, pasi bashkëshorti i saj ka lidhje të forta.

“Ajo e Shkodrës ishte një ngjarje e rëndë. Por dua të them se Alma Arrazi ka shkuar disa herë në polici për të denoncuar, por nuk i është hapur dera, pasi bashkëshorti i saj ka lidhje të forta”, u shpreh Prençi.