I vihet flaka për të dytën herë vendgrumbullimit të plehrave në Kukës

13 Prill 2024, 10:48 / AKTUALITET ALFA PRESS

I vihet flaka për të dytën herë vendgrumbullimit të
Vendgrumbullimi i mbetjeve në zonën e Mamëzit, që shërben për grumbullimin e mbetjeve urbane të Bashkisë Kukës, është përfshirë sërish nga flakët. Akti dyshohet si zjarrvënie e qëllimshme.

Veç forcave zjarrfikses dhe policisë bashkiake, pritet të mbërrijë një grup hetimor nga policia dhe prokuroria e Kukësit.

Kujtojmë se kjo është hera e dytë që i vihet zjarri mbeturinave urbane në Kukës brenda një harku kohor prej 7 muajsh.ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128