Kush janë edukatoret dhe kuzhinierja që dhunuan 3-vjeçarin në çerdhe

19 Shtator 2023, 15:13 / AKTUALITET ALFA PRESS

Kush janë edukatoret dhe kuzhinierja që dhunuan 3-vjeçarin

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një çerdhe në Fushë Kosovë, ku një 3-vjeçar është dhunuar nga edukatoret.

Ngjarja ka ndodhur në një çerdhe publike dhe është denoncuar nga daja e të miturit, i cili ka publikuar dhe një video ku duket dhuna.

Sipas familjarëve, i mituri dhunohet brutalisht jo vetëm nga edukatoret, por edhe nga kuzhinierja dhe pastruesja e çerdhes.

Njëra e ka emrin Shkurta, tjerat nuk ua di emrat” ka thënë nëna e 3-vjeçarit sot për “Shqipëria Live”.

Kush janë edukatoret dhe kuzhinierja që dhunuan 3-vjeçarin

Kush janë edukatoret dhe kuzhinierja që dhunuan 3-vjeçarin

 

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128