Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro. Çfarë ndodh me monedhat e tjera

9 Mars 2023, 07:42 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro.

Në tregun e këmbimit valutor sot

një dollar amerikan do të blihet me 108.2 lekë dhe do të shitet me 109 lekë.

Euro do të blihet me 114.3 lekë dhe do të shitet me 115 lekë.

Paundi britanik do të blihet me 127.8 dhe do të shitet me 129.3

Franka zvicerane blihet 114.6 dhe do të shitet 115.5

Këmbimi valutor/ Me sa shiten dhe blihen dollari dhe euro.

Po ndodh...