Shtrenjtohen karburantet/ Bordi rrit me 7 lekë naftën dhe me 4 lekë benzinën! Gazi nuk ndryshon

4 Mars 2023, 14:42 / EKONOMI ALFA PRESS

Shtrenjtohen karburantet/ Bordi rrit me 7 lekë naftën dhe me 4

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja dhe ka vendosur që nafta të jetë 197 lekë/litër nga 190 që ishte më parë. Ndërsa benzina do të jetë 190 lekë/litri nga 186 që ishte më parë. Nga dita e sotme, nafta do të shitet 7 lekë më shtrenjtë dhe benzina 4 lekë më shumë ndërsa çmimi i gazit nuk ka ndryshuar dhe do të vijojë të shitet me 80 lekë/litri. 

 

Po ndodh...

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128