Për çfarë shërben pika e zezë që ndodhet pranë kamerës së celularit?

1 Shkurt 2023, 21:46 / JETË ALFA PRESS

Për çfarë shërben pika e zezë që ndodhet

Objektet që përdorim çdo ditë, shpesh kanë veçori dhe detaje që nuk i kemi vënë re.

Dhe ne gjithashtu nuk e dimë dobinë e tyre.

Ne kalojmë kaq shumë kohë me celularin në dorë dhe mund të mos dimë detaje të vogla për pajisjen tonë.

Për shembull, pse ka një pikë të zezë pranë kamerës së celularit.

Është pika e zezë që zakonisht ndodhet midis kamerës dhe blicit.

Kjo pikë e zezë midis blicit dhe kamerës në një iPhone shërben për të filtruar zhurmën e ambientit dhe për të ruajtur zërin tonë.