Pse femrat martohen rrallë sot?

14 Mars 2023, 20:31 / JETË ALFA PRESS

Pse femrat martohen rrallë sot?

Shumëçka ka ndryshuar. Në shekullin e 21-të, gratë janë bërë të barabarta me burrat.

Një numër i madh i grave besojnë me vendosmëri se burrat nuk janë aq të mrekullueshëm sa dikur. Burrat nuk sillen më si zotërinj, ose të paktën numri i tyre është aq i vogël sa është i papërfillshëm dhe gratë e shohin atë.

Gratë janë të vetë-mjaftueshme 

Në ditët e sotme, gratë punojnë po aq sa burrat dhe kanë ngjitur shkallët e suksesit. Kanë ikur koha kur ato kishin nevojë për dikë që t’i mbronte dhe t’u siguronte jetesën. Nuk martohet më për siguri financiare, por edhe për mbështetje morale.

Martesa nuk është më trend 

Pothuajse kemi harruar që gratë dikur në masë ëndërronin të ecnin nëpër sallën e kishës me të bardha, duke mbajtur lule në duar. Sot, gratë janë mjaft të vetëdijshme për veten, cilësitë dhe aftësitë e tyre, jo për të kërkuar princin e tyre mbi një kalë të bardhë, por për të jetuar një jetë të plotë pa të. 

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128