​Si të zvogëloni ndjenjën e urisë?

15 Mars 2023, 23:49 / JETË ALFA PRESS

​Si të zvogëloni ndjenjën e urisë?

Si mund ta zvogëlojmë ndjenjën e urisë dhe të shmangim ngrënien e tepërt? Disa truke të cilat nëse i zbatoni gjatë ditës mund t’ju ndihmojnë të mos ndjeheni të uritur.

Mëngjesi është një vakt themelor, fillimi i duhur i ditës me një vakt të plotë ndihmon trupin të funksionojë më mirë.

Ngrënia e 2-3 bajameve në mëngjes ndihmon në kontrollin e urisë, ndoshta e shoqëruar me një kafe të mirë. Ngrënia e perimeve përpara pjatës kryesore do të ndihmojë në kontrollin e urisë dhe do t'ju bëjë të ndiheni të ngopur dhe të kënaqur.

Një katror me çokollatë të zezë ndihmon në uljen e urisë dhe kënaq dëshirën tuaj për ëmbëlsi.

Pirja e ujit gjatë ditës do t'ju bëjë të ndiheni më pak të uritur dhe do t’ju ndihmojë në eliminimin e papastërtive nga trupi juaj.

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128