Studimi/ Kujdes nga njerëzit që e pinë kafen pa sheqer

19 Shtator 2022, 11:13 / JETË ALFA PRESS

Studimi/ Kujdes nga njerëzit që e pinë kafen pa sheqer

Shumë prej nesh nuk munden ta nisin një ditë të re pa konsumuar kafen e mëngjesit. Preferencat për ëmbëlsinë e saj na dallojnë, por ç’farë thonë studiuesit  për këtë?.

Sipas një studimi austriak, preferenca e kafesë ka lidhje me karakteristika të caktuara psikologjike. Kështu, sipas studimit, personat që pëlqejnë kafe të ëmbël zakonisht janë miqësorë dhe të sjellshëm.

Nëse ju jeni një njeri që pëlqeni të konsumoni kafen e hidhur, pra kafen e pastër, bazuar në rezultatet e studimit, këtë kafe më së shumti e kanë pëlqyer njerëzit me tendenca të psikopatëve dhe sadistët.

 

Po ndodh...

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128