“Syri i tretë”! Cilët janë ata njerëz që identifikohen me të?

15 Mars 2023, 08:44 / JETË ALFA PRESS

“Syri i tretë”! Cilët janë ata njerëz që

Qëllimi i ezoterizmit është transformimi i vetëdijshëm i personalitetit. Qëllimi kryesor i njohjes së vetvetes është arritja e harmonisë midis vetes së brendshme dhe jetës së jashtme.

Për këtë, propozohet një grup i zhvilluar metodash. Por nëse nuk e realizoni siç duhet, ju mund të shkaktoni dëm të pariparueshëm për një person, duke shkatërruar plotësisht psikikën e tij.

Çdo aftësi dhe aftësi e individit shoqërohet nga zhvillimi i tij shpirtëror. Kur një person arrin fazën më të lartë të rritjes së tij, ai fillon të kërkojë mënyra për të dalë nga potenciali i tij, i cili, si rregull, mishërohet në procese krijuese. Kërkimi i pafund për mënyrën e vet të zhvillimit të njerëzve ka kontribuar në shfaqjen e një shkence të ezoterizmit, duke studiuar botën e brendshme të njeriut dhe mundësitë e tij të fshehura. Ky mësim nuk ishte i përhapur në mesin e masave deri kohët e fundit.

Alban Rabo, studiues i disiplinave ezoterike tha në emisionin Good Morning Albanians në Euronews Albania se vetëm njerëzit që kanë hyrë në dimensione të tjera mund të flisnin me entiteti në plane dhe qenie ndërdimensionale.

“Ka shpërthyer në rrjetet sociale hapja e syrit të tretë, por nuk është kaq e thjeshtë. Atyre që u është hapur syri i tretë nuk e deklarojnë fare, tërhiqen. Të arrish në ato nivele do shumë jetë. Në tokë në të njëjtën kohë mund të arrijnë në këto nivele 100 veta, nga këta vetëm 3-4 mund të jenë shumëdomensionalë”, shpjegoi studiuesi.

 

 

 

 

Po ndodh...