Video e veçantë në ditëlindjen e fundit, Timo Flloko interpreton poezinë e të madhit Kadare!

2 Korrik 2024, 14:48 / JETË ALFA PRESS

Video e veçantë në ditëlindjen e fundit, Timo Flloko

Shkrimtari më i madh shqiptar, Ismail Kadare u nda dje nga jeta në moshën 88 vjeçare. Të shumta kanë qenë ngushëllimet për të, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, vendet europiane dhe përtej Atlantikut.

Së fundmi edhe Vera Grabocka e Timo Flloko kanë publikuar një video te veçantë me shkrimtarin e njohur të regjistruar në 28 janar 2024, në ditëlindjen e fundit të Kadaresë.

Në video, Timo Flloko interpreton poezinë “Kristal” të shkrimtarit të ndarë dje nga jeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vera Grabocka (@veragrabocka)