Në krye të SHBA-ve, qeveri hije e drejtuar nga alienë

6 Nëntor 2022, 09:32 / MISTERE ALFA PRESS

Në krye të SHBA-ve, qeveri hije e drejtuar nga alienë

“Në krye të Shteteve të Bashkuara është një qeveri hije e drejtuar nga alienë”. Deklarata lëshohet nga Agjencia e lajmeve “Fars News”, një organ zyrtar i Teheranit.

Burimet? Dokumente të National Security Agency-Central Security Service (NSA/CSS) që i ka siguruar Fars News nga Edward Snowden. Agjencia pohoi se ky ishte një dokument i klasifikuar si sekret në nivel të lartë konfidencialiteti.
Shtetet e Bashkuara janë udhëhequr që nga viti 1945 nga një “qeveri hije” e alienëve dhe për më tepër naziste.
Fars News ka publikuar një dosje për ekzistencën e një Qeverie Hije të drejtuar nga alienë dhe se Presidenti Barak Obama është peng i tyre.

“Që nga viti 1945 SHBA ka një “qeveri hije” të drejtuar nga UFO-t, fshehur në një bazë në Nevada dhe Barak Obama është peng i tyre. Për më tepër, këta janë të njëjtat qenie jashtëtokësore që kanë drejtuar Gjermaninë naziste. Për të qenë më të saktë, Shtëpia e Bardhë e llojit të tretë është e vendosur në afërsi të Nevada dhe në të kaluarën është menaxhuar nga Gjermania e Adolf Hitlerit”, – citon Fars News dokumentin e NSA.

Fars News shkruan se të gjithë tifozët e komploteve aliene dhe bazave aliene të nëndheshme kishin dëgjuar tashmë për të ashtuquajturin “Pakti faqezi” ndërmjet Qeverisë Hije dhe asaj amerikane.

Vite më parë, kur Dr Bob Lazar (fizikant bërthamor), i cili punonte në Area 51 – S4 Groom Lake në Nevada, fliste për bashkëpunimeve dhe komploteve midis alienëve dhe amerikanëve dhe se ato fshinin avion jashtëtokësor brenda të njëjtës bazë nëntokësore të Area51 – S4. 

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128