Ankesat në KAS/ Avokatët e ''Bashkë Fitojmë' kërkojnë rinumërim në Lezhë

26 Maj 2023, 14:42 / POLITIKË ALFA PRESS

Ankesat në KAS/  Avokatët e ''Bashkë Fitojmë'

Në një kohë që Sali Berisha ka deklaruar se nuk do e njohë rezultatin që prodhuan zgjedhjet e 14 majit, në KQZ, përfaqësuesit ligjor të koalicionit “Bashkë Fitojmë”, vijojnë me dorëzimin e ankimimeve.

Këtë të premte, kërkon rinumërim të votave në bashkinë e Lezhës në votat që janë hedhur për këshillin bashkiak.


Përfaqësuesit e koalicioni Meta-Berisha pretendojnë se procesi i numërimit të votave për këshillin në 2 qendrat e KZAZ 12 dhe 13  ka qenë i parregullt pasi komisionerët janë larguar shpesh nga tavolina.

Në ankimimin e bërë në KAS kërkohet që të ndryshojë tabela përfundimtare e rezultateve për Këshillin Bashkiak, duke u evidentuar ndryshimet që do të dalin pas rinumërimit.

Ankesat në KAS/  Avokatët e ''Bashkë Fitojmë'

 

Po ndodh...