Këlliçi prezanton programin: Taksa për arsimin do të jetë zero, do luftoj korrupsionin

27 Mars 2023, 19:38 / POLITIKË ALFA PRESS

Këlliçi prezanton programin: Taksa për arsimin do të

Ditën e sotme kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” Belind Këlliçi ka prezantuar programin për taksat dhe tarifat.

Në takimin me biznesin e mesëm e te vogël, Këlliçi u zotua për ulje të taksave dhe për krjimin e vendeve të reja pune për qytetarët.

Premtimet e Këlliçit për taksat

Do ul taksat dhe tarifat

Do luftoj korrupsionin, të ardhurat do rriten

Taksa për arsimin, bëhet zero

Taksa e fjetjes në hotel, ulet me 30%

Taksa e tabelës, ulet me 30%

Taksa e truallit reduktohet me 30%

Taksa mbi ndërtesën ulet me 30%

Hiqet taksa e tokës bujqësore, pjesa e Bashkisë.

 

Po ndodh...