Lazanja me petë byreku të thata
16 Tetor 2025, 09:51 / RECETA ALFA

Përbërësit:
Pete byreku të thata
Salcë domatesh e freskët
Mozzarella e prerë në feta
Djathë kaçkavall
Vaj ulliri ekstra i virgjër
Përgatitja:
Lyejmë fundin e një tave me pak salcë domatesh. Vendosim një shtresë me petë të thata, hedhim sipër përsëri salcë domatesh, pak vaj ulliri dhe pak djathë parmixhano të grirë. Vazhdojmë duke përsëritur shtresat derisa të arrijmë lartësinë e dëshiruar. Mbyllim shtresën e fundit me mozzarella dhe pak parmigiano sipër. E vendosim në furrë të parangrohur në 200°C për rreth 5 minuta, vetëm sa të shkrijë mozzarella dhe të marrë ngjyrë të artë.
Receta nga Zonja Albana, emisioni "Rreze Dielli"
Po ndodh...
Karmën nuk e ndalon dot Sali Berisha!
Nga Bato Kosova
ide
Sekretari i Parë i PD
Nga Indrit Vokshi
Të “rrëzosh” Edi Ramën duke gënjyer veten…
Nga Patrik Sadikaj
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128

