Liptao/ Antipastë me biskota

27 Dhjetor 2023, 07:16 / RECETA ALFA ALFA PRESS

Liptao/ Antipastë me biskota
Përbërësit:

1 pako biskota të kripura
200 gr gjizë
200 gr salcë kosi
100 gr kastravec turshi
100 gr arra
4 thelpinj hudhër
Spec djegës
Vaj ulliri
Koper

Përgatitja:

Bashkojmë gjizën me salcën e kosit dhe e trazojmë derisa masa të homogjenizohet. Shtojmë pak vaj ulliri, kastravecin turshi të prerë në kubikë të vegjël, arrat e grira, hudhrat e shtypura dhe pak fara speci djegës. Në fund rregullojmë shijen me kripë dhe piper dhe e kemi gati per t'a servirur.

Me këtë salcë përgatisim dhe një antipastë. Lyejmë biskotat me shtresën e salcës liptao, vendosim sipër biskotën si sandwiç. I kalojmë në koper të grirë dhe i vendosim në pjatancë.

Po ndodh...