Patëllxhanë të mbushur me gjizë
6 Maj 2024, 07:31 / RECETA ALFA

Patëllxhanë të mbushur me gjizë
Përbërësit:
1 kg patëllxhanë
200 gr gjizë
1 lgj gjalpë
2 lgj vaj ulliri
2 vezë
2 thelpinj hudhër
1 lgj miell gruri
Kripë, piper
Përgatitja:
Pastrojmë lëkurën e patëllxhanëve një po një jo. I lëmë në ujë me kripë dhe më pas i vendosim në furrë që të zbuten pak. Në një enë bashkojmë vezët e rrahura me vajin, kripën, gjizën, miellin dhe hudhrat e shtypura. Bëjmë një prerje në mes të patëllxhanit, e sheshojmë tulin dhe vendosim harxhin. I rivendosim në furrë për pak minuta në temperaturën 180 gradë Celsius.
-
-
Horoskopi për ditën e sotme, 6 maj 2024
6 Maj, 07:12
Po ndodh...
83 mandatet nuk janë imunitet për shokët dhe shoqet e Ramës
Nga Gentian Gaba
ide
top
receta Alfa
TRENDING 
shërbime
- POLICIA129
- POLICIA RRUGORE126
- URGJENCA112
- ZJARRFIKESJA128


