A do jetë Maestro pjesë e filmit ku luan Olta dhe Luizi? Habit me përgjigjen ish-banori i BBV

27 Maj 2023, 00:30 / SHOWBIZ ALFA PRESS

A do jetë Maestro pjesë e filmit ku luan Olta dhe Luizi? Habit me

Luizi dhe Olta thuhet se do të marrin pjesë në një film, i cili do të xhirohet së shpejti.

I pyetur nëse edhe ai do të jetë pjesë e tij, Armaldo Kllogjeri ka mohuar të ketë rol në atë film.

Armaldo Kllogjeri: Kam dëgjuar që do të bëhet një film ku do të jetë Luizi dhe Olta por unë nuk jam.

 

 

 

Po ndodh...