“A ke vese jashtë?” Kiara shpreh disa pikëpyetje në lidhje me të shkuarën e Luizit/ Si reagoi ai?

24 Mars 2023, 00:04 / SHOWBIZ ALFA PRESS

“A ke vese jashtë?” Kiara shpreh disa pikëpyetje në

“A ke vese?” Këtë pyetje ia ka drejtuar Kiara Luizit teksa po qëndronin në krahët e njëri-tjetrit. Ndoshta nga ideja që mund të jetë e eliminuara e të shtunës ose sepse tani ju kujtua ta pyesë mbi këtë çështje, kjo është hera e parë që Kiara kërkon të dije më shumë mbi të shkuarën e Luizit.

“Çfarë vesesh ke? A ke diçka nga jashtë që nuk ma ke thënë?, këto kanë qenë disa nga pikëpyetjet që moderatorja ka kërkuar nga partneri i saj që t’ja shuajë.

Ajo i ka thënë gjithashtu që nga jashtë nuk e njeh aspak dhe për këtë arsye edhe e pyet kaq shumë.

Ndërkohë këngëtari nga ana tjetër u duk se donte ta evitonte këtë bisedë, duke reaguar sikur nuk po e kuptonte ku donte të dilte Kiara.

Luizi i pohoi partneres së tij, që deri tani në jetë ka bërë gjithçka.

 

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128