Redi i ble Albinës çantë 1 mijë e 400 euro, revoltohet Vedati: Unë të mbyt me para!

15 Nëntor 2023, 19:38 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Redi i ble Albinës çantë 1 mijë e 400 euro, revoltohet

Konkurrenti i Për’Puthen Redi ka trazuar ujërat këtë puntatë, duke shkaktuar zhurmë dhe debate të forta.

Ai i ka dhuruar Albinës një çantë luksoze e cila kushton 1 mijë e 400 euro. Sipas tij kjo dhuratë është për t’i shprehur pëlqimin që ka ndaj saj dhe t’i tregojë se e vlerëson shumë si vajzë. Por kjo dhuratë shkaktoi shumë zhurmë në studio, ku Saide shprehet se është çantë e përdorur dhe jo e re dhe se Albina e përdor atë.

RediDo i ble dhurata të tjera mbi 2 mijë euro e do ja çoj me postë. Burri që është burrë i bën dhuratat dhe qep gojën.

Seide: Është e përdorur, duket e përdorur sepse jam e fiksuar pas çantave.

RediTi s’ke patur ndonjëherë çantë origjinale.

Redi shprehet se sapo ka ardhur Albina i janë hapur sytë dhe është vajza më e bukur për të.

Redi: E parandjeva që Albnina mund të më zgjidhte, jam i vetmi çun që nuk kam dalë me asnjë nga vajzat këtu.

Kastro: Unë kam shumë dëshirë për të qenë shok me ty. Albina do dalë në takim 99% me Redin.

AlbinaU ndjeva e vlerësuar.

Redi ndërkohë gjatë debatit me konkurrentët e tjerë, shprehet se gocat janë mësuar me meshkuj harbutë që i lëpihen, kurse ai nuk i pëlqen askujt. Vedati nuk ka ruajtur qetësinë e tij, duke shprehur se paraja nuk është gjithçka dhe se një dhuratë 1.5 euro mund të ketë më shumë vlerë sesa një çantë aq e shtrenjtë. Madje në nerva e sipër ai i thotë se ka aq para sa mund ta mbulojë Redin me to.

VedatiUnë të mbys me para.

Redi: Me çfarë me ato makina që ke marrë borxh? Nxiri letrat. Unë jam çun tirone me njeh ti?

VedatiIk bli çanta të përdorura!

Në fund të debatit, Albina pranoi të bënte një takim katërminutësh me Redin dhe i dha shpresë së do kenë dhe një takim jashtë studios për ta njohur më tepër.