Rrëfimi shokues i Stresit: Zysha në klasën e parë më ka rrahur shumë, ishte një racizëm ndaj meje që….

18 Nëntor 2023, 13:14 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Rrëfimi shokues i Stresit: Zysha në klasën e parë më ka
Këngëtari i njohur Stresi, ka rrëfyer një episod dhune kur ka qenë në klasën e parë.

Në një rrëfim për Rozana Radin, ai shprehet se mësuesja e tij në klasën e parë e ka dhunuar, sepse sipas tij ka pasur kundërti më familjen e tij për shkak të bindjeve politike.

“Në klasë të parë, zysha Xhemile Kanani më ka rrahur shumë se ishte kundër familjes time dhe lëvizjes… më ka rrahur jashtëzakonisht dhe ka qenë një racizëm shumë i madh ndaj meje. Unë jam rrahur shumë nga ajo mësuese, pastaj në klasë të dytë e mbaj mend babanë që vinte më merrte te shkolla, dhe më pas u desh të shkëputeshim për arsye politike…”
, rrëfen Stresi.

ide

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128