Tom Hardy ishte frymëzimi për të emërtuar një merimangë, por pse?

18 Shtator 2023, 20:28 / SHOWBIZ ALFA PRESS

Tom Hardy ishte frymëzimi për të emërtuar një

Filmi “Venom” me protagonist Tom Hardy-n ka shërbyer si frymëzim për emërtimin e një specie të sapoidentifikuar të një merimange australiane.

Tom Hardy ishte frymëzimi për të emërtuar një

Sipas një artikulli të botuar nga Evolutionary Systematics, shkencëtarët që zbuluan specien vunë re se disa shenja te merimanga u kujtonin atyre kokën e Venom-it.

Me këtë detaj në mendje, ata zyrtarisht e emërtuan gjininë e merimangave Venomius dhe speciet e saj të veçanta do të referohen si V. tomhardyi.

Tom Hardy ishte frymëzimi për të emërtuar një

Në “Venom” dhe “Venom: Let There Be Carnage”, Tom Hardy luajti Eddie Brock, një gazetar investigativ në vështirësi, i cili fiton superfuqi pasi në trupin e tij futet Venom, specie që planifikon të pushtojë Tokën.

Po ndodh...

ide

receta Alfa

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128