Dita e Verës/ Ja rrugët që do të ketë kufizime të qarkullimit në kryeqytet

13 Mars 2023, 08:18 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Dita e Verës/ Ja rrugët që do të ketë kufizime të

Tirana do të bllokohet që sot pjesërisht për shkak të përgatitjeve për Ditën e Verës që pritet të festohet nesër. Duke qenë se Bashkia e Tiranës ka njoftuar se ka organizuar një sërë aktivitetesh festive, policia ka llokuar disa akse rrugore.

Policinë e Shtetit ka marrë masat për kufizimin e qarkullimit të automjeteve në disa prej rrugëve, ku janë planifikuar zhvillimi i aktiviteteve.


Më konkretisht:

1. Kufizimin  e qarkullimit të automjeteve për mbarëvajtjen e aktiviteteve të organizuara nga Bashkia e Tiranës në kuadër të Ditës së Verës në datë 13 Mars 2023 nga ora 07:00 deri në datë 14 Mars 2023 orën 18:00, në "Nënë Tereza". 

2. Kufizimin e qarkullimit të automjeteve për mbarëvajtjen e aktiviteteve të organizuara nga Bashkia e Tiranës në kuadër të Ditës së Verës në datë 14 Mars 2023 nga ora 08:00 deri në orën 16:00, në segmentet e mëposhtme:
 Bulevardi "Dëshmorët e Kombit” nga Ministria e Brendshme deri në fillim të “Ish Hotel Dajti" 

Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" nga ura e ish Hotel Dajtit deri në kryqëzimin me rrugën "Ismail Qemali". 
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” nga kryqëzimi me rrugën “Ismail Qemali" deri në kryqëzimin me rrugën "Gjergj Filipi"
Bulevardi "Dëshmorët e Kombit" nga kryqëzimi me rrugën "Gjergj Filipi" dhe gjithë sheshi "Nënë Tereza" 

Segmenti i rrugës "Myslym Shyri” nga kryqëzim i Gjykatës së Lartë me dalje në Bulevardin "Dëshmorët e Kombit" 
Rruga "Ibrahim Rugova" nga kryqëzimi me rrugën “Ismail Qemali" deri në kryqëzimin me Bulevardi "Bajram Curri ".

3. Kufizimin e qarkullimit të automjeteve për mbarëvajtjen e aktiviteteve të organizuara nga Bashkia e Tiranës në kuadër të Ditës së Verës në datë 13 Mars 2023 nga ora 12:00 deri në datën 14 Mars 2023 në orën 23:00, në rrugën “Ibrahim Rugova". 
4. Qarkullimi i automjeteve, mjeteve të emergjencës dhe Policisë së Shtetit do të bëhet  sipas planit të lëvizjes më poshtë: 
- Në rrugët "Lek Dukagjini", rruga "Ibrahim Rugova", rruga "Abdyl "Papa Gjon Pali II", në Bulevardin "Zhan D' Ark dhe Bulevardin "Bajram Curri". 

Për segmentin e rrugës "Myslym Shyri" nga kryqëzimi i Gjykatës së Lartë me drejtim dalje në Bulevardin "Dëshmorët e Kombit". Në kryqëzimin e rrugës "Myslym Shyri" me rrugën "Dëshmorët e 4 Shkurtit" drejtim i detyruar djathtas. 

5. Itenerari i lëvizjes së mjeteve të linjave urbane do të vazhdojë lëvizjen si më poshtë:
 - Të gjitha linjat që kalojnë në rrugën "Abdi Toptani" të devijojnë në rrugën "Dëshmorët e 4 Shkurtit" me drejtim bulevardin "Bajram Curri. 
-Linja "Tirana e Re” do të devijojë tek sheshi "Ëillson" dhe tek Bulevardi "Zogu I”.