"Si do mësuesi një zarf me lekë, kur ka nxënës që nuk kanë bukë të hanë?" Mevlani: Sa ka ndryshuar kjo festë në ditët e sotme...

7 Mars 2023, 12:22 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

 

"Si do mësuesi një zarf me lekë, kur ka nxënës

Sot është 7 Marsi, e cila njihet nga të gjithë si Dita e Mësuesit, ku padyshim nxënësit nderojnë dhe vlerësojnë mentorin e tyre. Mirëpo, sa ka ndryshuar kjo festë në ditët e sotme, krahasuar me dikur?

E ftuar në “ABC e Mëngjesit”, organizatorja e gjimnastradës shqiptare, Mimoza Mevlani u shpreh se ndryshimi është drastik, por e vetmja gjë që ka ngelur janë lulet.

Sipas saj, madje, kanë ndryshuar edhe dhuratat. Mevlani u shpreh kundër zarfit me lekë për mësuesin, pasi kushtet nuk janë të njëjtat për të gjithë nxënësit.

 

Po ndodh...