Vendimi/ Shtyhet afati i regjistrimit të nxënësve të klasës së parë dhe gjimnazit

2 Shtator 2023, 10:21 / SOCIALE ALFA PRESS

Vendimi/ Shtyhet afati i regjistrimit të nxënësve të
Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar bën të ditur se ka shtyrë afatet e regjistrimit të nxënësve në shkolla për këtë vit arsimor.

Kështu, procesi i regjistrimit të nxënësve për vitin shkollor 2023-2024 për klasën e parë, gjimnaz ose shkollë të mesme të orientuar do të shtyhet deri më datë 04.09.2023 ora 23:59.

Ndërsa regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2023-2024, për shkollën e mesme profesionale dhe gjimnaz me kohë të pjesshme mbi 18 vjeç do të vijojnë të mbeten të hapura deri më datë 30.09.2023 ora 23:59.

Shtyrje e afatit të regjistrimit, për vitin shkollor 2023-2024.
Të nderuar prindër dhe nxënës!

Procesi i regjistrimit të nxënësve për vitin shkollor 2023-2024 për klasën e parë, gjimnaz ose shkollë të mesme të orientuar do të shtyhet deri më datë 04.09.2023 ora 23:59.

Regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2023-2024, për shkollën e mesme profesionale dhe gjimnaz me kohë të pjesshme mbi 18 vjeç do të vijojnë të mbeten të hapura deri më datë 30.09.2023 ora 23:59.”, thuhet në njoftim.

Po ndodh...