Në pranga me urdhër të SPAK, kush është shefi i krimeve të Kom. 6 i arrestuar. Të dhënat dolën nga aplikacioni “Sky Ecc”

20 Nëntor 2023, 21:16 / AKTUALITET ALFA PRESS

Në pranga me urdhër të SPAK, kush është shefi i krimeve

Midis të arrestuarve mbrëmjen e sotme në operacionin e gjerë të SPAK është edhe Dedan Gjoni, shef i krimeve në komisariatin e Policisë numër 6.

Arrestimet kanë ardhur pas çkodimit të aplikacionit “Sky ECC”, ndërsa ndaj tyre rëndojnë akuza për pastrim parash, grup i strukturuar kriminal, trafik droge, sigurim kushtesh për të kryer vrasje, shpërdorim detyre dhe përkrahje e autorit të krimit.

 

ide

Nga Sidi Hasanaj 20:16 IDE

Pa Drama!

Nga Sidi Hasanaj

shërbime

  • POLICIA129
  • POLICIA RRUGORE126
  • URGJENCA112
  • ZJARRFIKESJA128