Situata e zjarreve, Prefekti i Gjirokastrës kërkon ndihmën e ushtrisë

10 Korrik 2024, 22:26 / AKTUALITET ALFA PRESS

Situata e zjarreve, Prefekti i Gjirokastrës kërkon ndihmën e
Odise Kote, Prefekti i Gjirokastrës ka kërkuar ndihmën e ushtrisë lidhur me situatën e zjarreve.

Prefekti Kote shprehet se situata në bashkinë e Dropullit vijon të jetë shqetësuese, teksa thekson se në terren janë vetëm 15 ushtarë.

Kote thotë se zjarri është duke u përhapur dhe mund të rrezikojë edhe banesat në fshatrat afër zonës që është ende e pushtuar nga flakët.

‘’Urgjente/ Në bashkinë Dropull situata është dramatike. Duhen forcat e ushtrisë te ndërhyje se po digjen fshatrat. Ne terren janë vetëm 15 ushtare, Prefekti Odise Kote’’, thotë ai. 

Po ndodh...