Këmbimi valutor 13 prill

13 Prill 2024, 08:30 / EKONOMI&SOCIALE ALFA PRESS

Këmbimi valutor 13 prill
Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 94.3 lekë dhe do shitet me 95.5 lekë.

Monedha evropiane euro do blihet me 101 lekë dhe do shitet me 101.7 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 103.5 lekë dhe do shitet me 104.5 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 117.8 lekë dhe do shitet me 118.8 lekë.

 

Po ndodh...