Daily horoscope for today, Monday October 2, 2023

2023-10-02 07:00:40 / JETË ALFA PRESS

Daily horoscope for today, Monday October 2, 2023
Aries

During this day the sky will be clear. It is expected to be the right day to get excited and live a great passion. There are all chances that you will face only positive developments.

Taurus

During this day you will be haunted by thoughts. But you can also find the right solutions. Those who will move a lot should think carefully and focus their energies on other projects.

Gemini

Chances are you're feeling somewhat more tired and stressed. Meanwhile, as the days go by, you will recover significantly. During the hours of this day you will have many things to do.

The crab

The day will start with the Moon in your favor, which helps you in travel and movement. But there will be a strong tension, so it must be said that despite having big ideas, stay on a calmer level.

Leo

In these moments you have the right capacity to do good and bad at the same time! It is a great moment of advantage, which promises results thanks to winning ideas.

Virgo

The influence of the Moon in your sign signifies a moment of reflection. It is not excluded that there will be situations that do not go very well, especially at work, but you will have the opportunity to close old doors and open something new.

Libra

Stereotipi i kësaj shenje është i lidhur me pastërtinë, me rregullin dhe moralin, por jo gjithçka është kështu. Nga pikëpamja mendore, keni nevojë për të bërë një programim të mirë. Vetëm pas kësaj do të ndiheni të qetë.

Akrepi

Është një ditë jo shumë pozitive. Ditët e kaluara nuk kanë qenë shumë mirë nga pikëpamja emocionale dhe kjo situatë do kohë të ndryshojë. Megjithatë kjo e hënë nuk do të jetë e gjitha e zezë.

Shigjetari

Hëna gjatë këtyre ditëve ka shumë ndikim në shenjën tuaj. Problemi është se gjatë kësaj dite të shtyrë nga energjia dhe grinta, mund të nxitoheni dhe të bëni gabime të pafalshme.

Bricjapi

Orët e kësaj dite do të jenë shumë interesante. Pritet të ketë rezultate të mira dhe përmirësime të mëtejshme. Duhet thënë… periudha që keni lënë pas ka qenë vërtetë e vështirë.

Ujori

The stars of this day will be somewhat special and not very calm. By the end of the day you will feel tired and tense. If it makes you feel good, vent to the person you're with.

Pisces

It cannot be said that this is an extraordinary day, but it cannot be said that it is heavy either. Many of you will find yourself in a situation of obvious embarrassment, but at the same time you must strive to move forward important situations.

Happening now...

ideas