E thotë Luizi, ja kush janë 4 finalistët

2023-03-20 20:53:02 / SHOWBIZ ALFA PRESS

E thotë Luizi, ja kush janë 4 finalistët

Luizi gjatë një diskutimi me Oltën dhe banorët e tjerë përmendi emrat e 4 finalistëve sipas mendimit të tij.

Ai i tha Oltës se ajo nuk do të arrijë të shkojë në finale.

Sipas Luizit në finale shkon ai, Kiara, Dea dhe Qetsori.

 

Happening now...