“Në 1 qershor mbahet Kuvendi për prezantimin e Programit”, Agalliu: PD e vetmja forcë politike që tregon seriozitet dhe alternativë qeverisëse

19 Maj 2024, 13:53 / POLITIKË ALFA PRESS

“Në 1 qershor mbahet Kuvendi për prezantimin e Programit”,

Në datën 1 qershor, në orën 11:00, te Parku Olimpik, Partia Demokratike e Shqipërisë, do të zhvillojë Kuvendin për prezantimin e Programit. Lajmin e bën me dije, Sekretari për Programin, Arbi Agalliu, i cili në postimin e tij në Facebook, gjithashtu thotë se PD është e para forcë politike në vend që po prezanton programin e saj lidhur me zgjedhjet e 2025.

Deputeti i PD më tej thotë se kjo tregon edhe njëherë seriozitetin e PD për të qenë një alternativë qeverisëse në zgjedhjet e ardhshme, për të larguar këtë qeveri të korruptuar.

Postimi i plotë i Sekretarit për Programin në PD, deputeti, Arbi Agalliu: