"Bye Bye dedikim për Kristin?! Keisi Medini: Kujt t'i djegi le ta mbajë

27 Maj 2023, 22:56 / SHOWBIZ ALFA PRESS

"Bye Bye dedikim për Kristin?! Keisi Medini: Kujt t'i djegi le ta

Keisi Medini ishte e ftuar në "Why Not" në RTV Ora ku fgoli dhe për këngën që ka publikuar sëfundmi. Ajo tha se kënga nuk është dedikim por kush do ta marrë për dedikim mund ta marrë.

Nuk ja kam dedikuar akujt se kënga nuk është shkruar nga unë. Kush do ta marrë për dedikim le ta marrë s'them jo unë.

Roza Lati: Apo si i thonë shprehjes shqiptare: Kujt ti djegi le ta mbajë.
Kënga ishte gati sepse para se të hyja në BB ishte gati. S'është fare personale.
Ishte çdo gjë e shkruajtur. Erdhi në momentin e duhur dhe doli në momentin e duhur.