“Do të bëja një p*rdhë…”/ Degradon biseda mes Eglës dhe Ilnisës

3 Prill 2024, 18:11 / SHOWBIZ ALFA PRESS

“Do të bëja një p*rdhë…”/ Degradon biseda
Edhe pse janë në izolim, duket se marrëdhënia ne Eglës dhe Ilnisës vijon të jetë e tensionuar, ku nuk mungojnë as ofendimet ndaj njëra-tjetrës.

Teksa Ilnisa ishte duke ngrënë, Egla i drejtohet me fjalët “Do të bëja me nder një pordhë tani, po s’më vjen që të përshëndesja se vetëm atë Meriton”.

Ndërsa moderatorja i tha se ishe e paedukatë.

Debati:

Egla: Do të bëja me nder një pordhë tani, po s’më vjen që të përshëndesja se vetëm atë meriton

Ilnisa: Ndërkohë unë jam duke ngrënë gjellë! Kaq e paedukatë je?

Egla: Kaq e paedukatë jam, për një me edukatë kaq të lartë sesa ty

Ilnisa: Më vjen keq për ty

Egla: Na tregon qiellin ti. Ha buk aty dhe na lër rehat.

 

Po ndodh...